Tokecang

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang angeun kacang sapependil kosong

Aya listrik di masigit meuni caang katingalna
Aya istri jangkung alit karangan dina pipina

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang angeun kacang sapependil kosong


* jika ada salah kata atau salah ketik mohon koreksinya terima kasih

[ Tokecang Lagu Daerah Jawa Barat, ada di ]