Pitik Tukung Pitik Cilik

Aku duwe pithik cilik, wulune brintik
Cucuk kuning jengger abang, tarung mesti menang
Sopo wani karo aku, musuh pithikku

Aku duwe tukung, buntute buntung
Saben dina mangan jagung, mesti wani tarung
Sopo wani karo saya musuh pithikku

* jikalau ada salah kata atau salah ketik mohon koreksinya terima kasih

[ Pitik Tukung Lagu Daerah Jawa Tengah, ada di ]