Panon Hideung

Cipt. Ismail Marzuki

Panon hideung … Irung mancung
Pipi koneng …Putri Bandung
Putri saha  … Di mana bumina

Abdi resep … Ka anjeuna
Siang wengi … Kaimpi-impi
Hate(badan) abdi sararedih

Teu emut(ingat) dahar
Teu emut(ingat) nginum
Emut kanu geulis
Panon Hideung

* jikalau ada salah kata atau salah ketik mohon koreksinya terima kasih

[ Panon Hideung Lagu Daerah Jawa Barat, ada di ]